Menu
Webdesign

Webdesign

Számomra mindennél fontosabb a megrendelővel való szoros munka. Alapos megbeszélés után összeállítok egy koncepciót, amellyel a megrendelő a célcsoportjának megfelelő, szakszerű weboldallal kezdheti meg az internetre való fellépését. Innovatív és bevált technikákkal alakítom ki a letisztult és a cég profiljának legmegfelelőbb weboldalt.

Responsive design

Okostelefonja van? Akkor bizonyára gyakran találkozott már olyan weboldallal, ahol hiába próbálkozott bármit is keresni, ugyanis az ilyen weboldalak nem voltak mobil eszközökre optimalizálva. Igény szerint, az általam készített weboldalak optimalizálva vannak az összes jelenleg használatban lévő eszközre (iPhone, okostelefonok, iPad, tablet, asztali számítógép, laptop).

Responsive design
Webfejlesztés

Webfejlesztés

A legjobban megtervezett webdesign, mit sem ér a remek kivitelezés nélkül. A webdesignal párhuzamosan fontos szerepet játszik egy weboldal elkészítésében a webfejlesztés is.

Arculat design

A vizulás arculat az alapfeltétele a sikeres kommunkiáció bármilyen formájának. Önnel közösen kidolgozom az optimális kommunikációs eszközöket a logótól a névjegykártyáig.

Arculat design
Tartalomfrissítés

Tartalomfrissítés

Egy weboldal mindig karbantartásra szorul, csapatunk készen áll ezen feladatok elvégzésére is. Ne hagyja, hogy weboldala a felejtés homályába vesszen.

WordPress

A programozás mellett nagy hangsúlyt fektetek a Content-Management –System, azaz CMS használatára, amelynek köszönhetően ön saját maga tudja a weboldal tartalmát egyszerűen és kényelmesen szerkeszteni.

Wordpress
Fordítás

Fordítás

Szeretné a weboldalát a nemzetközi publikumnak is megmutatni? Cégünk kompetens fordítást kínál Önnek német nyelven. Minden fordítást kizárólag anyanyelvű fordító végzi. Vegye igénybe ezt az általunk kínált lehetőséget is!

Keresőoptimalizálás

Emberek milliói keresnek az interneten termékeket vagy szolgáltatásokat. Szeretné, hogy az emberek megtalálják a honlapját? A kulcsszó SEO. Gondosan kiválasztott kulcsszavak alapján megalkotott keresőoptimalizálás.

Keresőoptimalizálás